Båttrailer i Uppsala län

Letar du efter en riktigt bra båttrailer som är säker och funktionell?  Behöver du ett båtkapell som kan skydda din båt? Öregrunds båtvarv AB har ett brett sortiment av båtvagnar, släp och båtkapell av hög kvalitet och till rimliga priser. Hos oss hittar du söker – oavsett vilken sorts båt du har.

Det är underbart att ha en egen båt och att kunna utforska naturen till sjöss eller till havs. När du köper en båttrailer hos oss på Öregrunds båtvarv AB kan du upptäcka nya vatten enkelt och bekvämt. Du och din familj kanske planerar att semestra någon annanstans än hemma eller vill fiska i nya sjöar och hav.

När du ska köpa en båt är det viktigt att du funderar på hur du ska förvara den när den inte används, både sommartid och vintertid. En båttrailer eller båtvagn gör att du själv kan hämta båten när säsongen är över och sedan lämna den på valfritt ställe.

Tveka inte att höra av dig till oss på Öregrunds båtvarv AB när du är på jakt efter en båttrailer av hög kvalitet. Vi ser framemot att hjälpa dig.

Båttrailer Uppsala
Ett brett sortiment av båttrailers från Bålsta Släpet. Vi hjälper dig gärna hitta den perfekta båtvagnen för dig.

Båtvagn – slitstark och enkel att köra

Säkerheten är alltid viktigast oavsett vilken sorts båt du vill transportera. Om du ska köra kortare sträckor och vill ha en vagn som är bra till förvaring så är en båtupptagningsvagn ett bra alternativ. Ska du istället transportera din båt i trafik så rekommenderar vi att du köper en båttrailer eftersom en sådan får köras i upp till 80 km/h.

Hos oss kan du köpa en båtvagn med slitstark konstruktion från Bålsta Släpet AB. Dessa båtvagnar har bra köregenskaper och är väldigt säkra. Det gör att du kan lita på att din båt transporteras på ett tryggt sätt utan att du behöver oroa dig.

Det finns två sorters båttrailers: bromsade och ombromsade. En båttrailer som är ombromsad passar bra när du ska förflytta en lättare båt. Äger du en större och tyngre båt så bör du välja en bromsad båttrailer eftersom en sådan avlastar dragbilen när du bromsar in.

Båtkapell – skräddarsydda efter dina önskemål

Alla som äger en båt vill naturligtvis att den ska hålla i så många år som möjligt. Förutom att underhålla båten så är det en god idé att komplettera med ett bra båtkapell.

Båtar måste skyddas från den yttre miljön och från ständigt växlande väderlekar eftersom de slits snabbare annars. Om du vill förlänga din båts livslängd så rekommenderar vi att du investerar i ett båtkapell som är anpassat efter din båt. Vi har ett nära samarbete med Marin Decor här i Öregrund som är specialiserade på marina inredningar. Tack vare våra kontakter med dem kan vi erbjuda skräddarsydda båtkapell som passar just din båt.

Ett båtkapell med hög kvalitet skyddar oavsett vilket material din båt är tillverkat av. Hos Öregrunds båtvarv AB kan du köpa både enkla och mer exklusiva båtkapell i tyg, vinyl eller polyesterväv.